På plats i Halmstad

Ja då var jag äntligen framme. Ligger i skrivande stund på sängen i mitt rum på vandrarhemmet och tittar på TV. Ska sen kanske ta en prommenad för att se hur lång tid det kan ta att gå till högskolan. Nollning imorgon ju!!
När jag klev av tåget i Halmstad och hittat vandrarhemmet så insåg jag att det inte öppnar receptionen förrän 16:00, så jag tog mina två tunga rullväskor och min axelväska och hittade ett supermysigt fik vid en hamn i närheten. Sjömanskyrkan hette det. Dit kommer jag absolut att gå igen, billigt och underbar personal. Hon jag köpte macka av där hjälpte mig med kartor och att ta reda på vilka bussar som går vart. Hon tyckte absolut att jag skulle komma tillbaks och berätta hur det går för mig på högskolan.
Trevligt i Halmstad.

Boende, CSN, katt

Jösses vad mycket det är som hänt den senaste månaden, men nu börjar allt falla på plats. Jag har ordnat boende och CSN. Kommer att dela en nybyggd lägenhet ca 1 km från högskolan tillsammans med ett ungt par. Vi delar samma intressen och alla vi tre tycker om katter. Så nu har vi kommit överens om att jag ska ta med mig en av våra katter, och självklart blir det Musse. :-) Så han och jag ska alldeles strax flytta till Halmstad!
Jag åker ner redan den 22 augusti, Musse kommer ner 31 augusti.

Idag har jag varit och klippt mig, köpt nya converse och lite kläder att ha till skolstarten. Tack snälla Lasse som gav mig pengar så att jag kunde ha råd med allt detta.

Jag har även tvättat katten idag. Han har bott i sommarstugan i två månader nu så det fanns nog både det ena och det andra i hans päls. Hehe... Och i morse var jag och hämtade en skitförbannad katt i sommarstugan. Tessan. Hon ville INTE hem. Stackars små..

Nu ska jag försöka hitta lite torra kläder, det var inte bara musse som blev blöt kan jag säga.

Antagen på högskolan i Halmstad!

Som några kanske redan vet så har jag suttit hemma i ett år nu, efter att jag tog studenten. Nu är jag riktigt pluggsugen. Fick reda på, för någon vecka sedan att jag blivit antagen på högskolan i Halmstad. Jag var reserv men fick visst tillslut en plats. Webbdesign ska jag läsa :-)

Jag ser fram emot mina studier men just nu är det ett himla stressande med CSN, boende och nollning! Ska bli skönt då allt det lugnar sig för just nu suger det musten ur mig att inte veta var jag befinner mig om 1 vecka.

Jag skrev för ett tag sedan att jag skulle vilja börja blogga igen! Nu har jag en bra anledning. Eftersom jag flyttar bort från vänner och familj så kan det kanske vara roligt att skriva ett inlägg då och då så att folk kan läsa vad jag har för mig där nere, istället för att jag ska skriva halvlånga statusuppdateringar på facebook.

Plus att om jag nu ska läsa webbdesign kanske jag lär mig ett o annat om bloggdesign! Då är min blogg ett perfekt byte för mig att utveckla mig lite granna på fritiden :-)