3 JULI 2011

Tjoho! Insåg för några mintuer sen att jag faktiskt har en blogg. Det var ett tag sedan jag skrev något här. Under denna tid har jag i alla fall hunnit med att ta studenten och fylla år! (Fyller år idag faktiskt). Jag har även införskaffat en blixt till kameran. En Nikon SB-900 som jag håller på att lära mig.

Väntar desperat på antagningsbesked, men ska jag vara ärlig så känns ingen utav utbildningarna riktigt rätt, så jag vet inte vad jag ska göra om jag kommer in på någon av dom. Usch. Vill inte behöva ta en massa lån och skit på en utbildning som inte känns rätt. Fast det där får jag lösa då det kommer.

Annars så jobbar jag just nu. Fick ju ett sommarjobb på Saab som sträcker sig över 5 veckor. Jag går in på min fjärde vecka imorgon. Det är riktigt segt, sitter på ett litet kontor framför en skärm dag in och dag ut. Fast pengar får jag ju, har räknat ut att det kommer bli 15.800 kr totalt. 9.000 ska läggas på körkort utav dom, och några tusen ska läggas undan till ett macro objektiv. Sen får jag se vad som händer med resten. Det beror nog på om jag kommer in på någon utbildning jag vill gå eller inte.I vilket fall så är det söndag idag vilket betyder att det är jobb som gäller imorgon. Vill inte, men måste. Jag kommer vara expert på word 2003 (hah) efter dessa veckor.
Nu blir det en tur till duschen. Se ya!

Bilden togs för ca en vecka sedan i sommarstugan.