Jobb, flytt, kräk.

Ja usch jag är hemskt dålig på att skriva blogginlägg. Den senaste tiden har en hel del hänt. Då jag skrev det senaste blogginlägget bodde jag fortfarande i Halmstad och pluggade webbdesign. Men efter ca 2 månader insåg jag att det inte alls var vad jag ville. Så det var bara att packa ihop och åka hem till Linköping igen. Fick vikariat på akutmottagningen så nu sitter jag där i receptionen. Är helnöjd och stortrivs på mitt jobb. Ena dagen är aldrig den andra lik. Sånt gillar jag. 
 
Jag har även skrivit på kontrakt på ny lägenhet. En dyr liten etta här i Johannelund. Flyttar 1 Februari och jag kan verkligen inte vänta. Har varit på IKEA oändligt många gånger sedan jag skrev på kontraktet vilket var den 30 november 2012. Just nu flyter det på för min del. 
 
FÖRUTOM att jag för första gången på över 7 år råkade ut för maginfluensa. Tror jag. Fyfan. Men nu är jag på bättringsvägen. Har ingen aptit alls men det blir nog bättre snart. :)
 
Sådär nu är ni lite uppdaterade, men de flesta som känner mig eller är vän med mig på facebook är redan medvetna om allt detta. Haha! :D
 
 
 
 
 
Den här bilden var lite för stor för mitt inlägg.