18 DECEMBER 2010

Passade på att ta lite bilder på granen, LG och mammas rosor hon fick när hon och lasse firade 200 månader igår.

16 DECEMBER 2010

Sitter  kvar i skolan trots att vi slutade flr säkert 2 timmar sedan. Jag väntar på att klockan ska bli 16:17 så jag kan komma härifrån. Ska ut och köpa julklappar med mamma idag nämligen och hon slutar inte förens halv 5. Passade på att skriva ut lite egna bilder till mig själv för en gång skull. Ska bli roligt att få ta hem dom och kanske sätta upp dom på väggen :) Skulle dock vilja klistra fast dom på hårt papp eller vad det kallas ute i Expo, men eftersom sista skoldagen är imorgon och då har jag inte ens några lektioner så får jag väl stå ut med att dom är lite sladdriga xD ...

Idag har jag fotat Sanna i studion också :) Skulle egentligen fotat Camilla också men det hann hon inte, och även dizzy men då hann inte jag. Får bli i vår i stället (: Blev några klockrena bilder på sanna som jag säkert kommer lägga ut i helgen om det är ok för henne.

Men nu börjar det kanske bli dags att samla ihop bilder, kamera, objektiv, väskor, hårddisk, usbminnen och kameraminnen, sladdar och mig själv så jag hinner med bussen. Hej!

13 DECEMBER 2010

Var ute idag igen och fotade vinterljus, denna gången med Christoffer. Måste säga att det är himla svårt att få till färgerna bra såhär i mörkret. Men vissa bilder gick att rädda genom lite redigering. Får se om jag lägger upp några fler från kvällen, eller om jag ska nöja mig med denna.

Imorgon på grafisk kommunikation ska jag fixa och skriva ut bilderna mamma och hennes jobbkamrater ville ha i behandlingsrumet på otropeden. På torsdag kommer Camilla förbi min skola också. Ska passa på att fota henne lite i studion om det passar för henne, och om studion är ledig då såklart. Jag ska även fota Dizzy och kanske Sanna. Kommer bli kul! Ska även fixa klart med min kalender och försöka sätta ihop den.

Nu ska jag snart lägga mig. Är riktigt trött!
Klicka på bilden för att se den större!



12 DECEMBER 2010

Då var det söndag igen. Helgerna går så fort! Fast har jullovet att se fram emot så veckorna går rätt fort dem också.
Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att försöka lära mig lite mer om webbdesign. Vill så småningom ha en egen hemsida istället för den här bloggen, men innan vill jag ha en snygg design jag kan vara nöjd med. Det är klite knepigt men det ska nog gå.

Ikväll skulle jag egentligen varit och fotat novemberljus igen, men det flyttades fram till imorgon istället. Får se om det blir några fina bilder.

10 DECEMBER 2010

Har precis fotat klart bilderna på pappas företags produkt. Vill dock inte lägga ut någon bild på den här eftersom jag inte vet i fall jag får det eller ej. Nu återstår redigering sedan kommer nog några dyka upp på deras hemsida så småningom. (www.emotra.se).

Idag gick jag på spontanteater igen. Förra veckan tror jag det var så såg vi en teater som var riktigt bra. Nu skulle en annan klass se den så jag och två till hängde med dom igen.

Ikväll ska jag ut och försöka få några fina bilder på novemberljuset här i stan. Det är så himla kallt så jag vet inte riktigt om jag kommer ha tålamod att stå och frysa. Var ute igårkväll och skulle försöka fota staden från lite högre höjd, var där i 20 min, blev 27 bilder och inga var något att ha. Då blir man lite sur på sig själv. Men ikväll ska jag göra ett nytt försök och klä på mig lite mer. Hoppas bara vi hittar novemberljusrundan.

Jag slänger med en bild jag tog för någon månad sedan på min iPod Touch. Klicka för större! :)

7 DECEMBER 2010

Har precis klivit ur duschen och nu tar jag det lugnt denna tisdagkväll.
Loggade in på scandinavian photo och såg att objektivet jag beställt är på väg hem till mig. Jag är rätt säker på att det kommer imorgon, om inte så kommer det säkert på torsdag. Jag är galet glad och mycket nyfiken! Jag kan redan nu lova testbilder då det kommit :)

7 DECEMBER 2010

Jag hinner inte riktigt skriva ett riktigt inlägg eftersom jag måste gå om bara någon minut.

Men tänkte säga det att jag beställde ett nytt objektiv i fredags.
Ett 50mm F/1.8 från Nikon. :) Det finns dock inte i lager hos de jag köpte det hos, men jag räknar ändå med att det ska komma den här, eller nästa vecka :)