Man måste få unna sig!

Ja! Det måste man! Efter en trevlig prommenad med mamma och Vovven så avslutar vi denna kvällen med lite TV och en halv pizza var. Ska blir så gott! Som sagt, det här har varit en riktigt bra dag! Måndagen den 26 Mars.

Am I Dreaming?

Den här dagen har varit perfekt! Började med en god frukost, och slutade med en vacker bukett med blommor! Därimellan har jag även färgat håret, fått det stylat och tillklippt helt gratis hos frissören! Å så blev det en QP cheese meny till lunch. Haha! :-)

Dessa tokvackra blommorna har jag fått från min fina Holländare John! <3 Var minst sagt en överraskning!



Igår blev det inget blogginlägg. Hände inte så mycket intressant igår ändå. Hade huvudvärk ungefär hela dagen. Fick ett litet uppehåll och då gick jag ut med vovven, men sen kom det tillbaks! Idag känns det bättre! :) Å imorgon ska jag träffa Camilla! Ska bli hur kul som helst, var länge sen jag träffade henne så det kan inte bli något annat är roligt!

Biltvätt

Här är lite bilder på resultatet av dagens biltvätt! Usch vad det var jobbigt! Tog nästan hela eftermiddagen att tvätta båda bilarna men nu ätnligen är jag klar! Fast mammas bil (Fiaten) städade jag innuti också -Riktigt Noga..! Så nu är den vår och sommar redo! :-) En vän ville att jag skulle ta en före och en efterbild, men bilarna var inte SÅ skitiga att det skulle synas särskilt väl på bild. För övrigt så var det första gången jag handtvättade en(två) bil helt själv :-D Kunde dock nog gjort ett litet bättre jobb med Volvon men vadfan xD Var ju svinjobbigt. Nu ska jag fixa lite mer med bloggen! Hej :)











Hemma igen

Ja nu är jag hemma igen efter en övernattning i sommarstugan. Lovade, tror jag, att jag skulle ladda upp en bild från stjärnfotograferingen igår, och här kommer den :) Är inte jättenöjd med bilden, men för att vara en av mina första försök att fota stjärnorna så får den duga!



Stjärnklar himmel

Kom precis in efter att ha stått ute och försökt ta några bilder på den stjärnklara himmlen! :-) Blev dock inte några jättebra bilder, men ska se om man kan rädda någon i photoshop imorgon när jag kommer hem. (Är i stugan).

Idag har vi grillat! Årets första grillning faktiskt, var hur gott som helst. Fast det blir alltid gott när man grillar.
Imorgon ska jag ägna eftermiddagen åt att åtminstonde en bild, kanske blir det två. Sen på kvällen ska jag agera Taxi Chaufför igen, kul! :-)

Blev ett kort inlägg, börjar bli sömnig så jag ska nog gå och lägga mig snart. Slänger nog upp ett eller två inlägg imorgon också. På kvällen får ni se hur bilden blev. God Natt! :D

Bloggdesign -ETT HELVETE!

Haha, jag blir galen på det här med bloggdesign. Missförstå mig inte, jag tycker det är hur-kul-som-helst, men det tar sådan tid! Som den jag har nu tillexempel, den började jag med förra året, och ännu är jag inte riktigt nöjd. Jag är inte så himla bra på att koda så därför använder jag mig utav www.designadinblogg.se:s alla underbara tips! Så om ni vill göra en egen snygg design till din blogg så rekomenderar jag verkligen att ni tittar in där. Det tar sin lilla tid men bra blir det om man är nogrann och tålmodig.

Ett tips är att utgå från en standard design från blogg.se. Jag brukar alltid utgå ifrån temat "Nature" och sedan använda mig av designadinblogg.se för att få det precis som jag vill ha det.

Mitt tips till er som vill göra egna bloggdesigner är: Gör den personlig och enkel. En allt för rörig blogg gör de flesta förvirrade och man tröttnar snabbt!

Sen har jag också en fråga till er som råkar läsa detta.
Vad tycker ni om min nuvarande bloggdesign? Vad är bra och vad kan bli bättre?

Medan jag väntar på lite svar så ska jag ta en varm dusch! Ikväll ska jag till stugan.

Bilden till vänster ska föreställa hur min blogg såg ut från första början, och hur den ser ut i skrivande stund! :) Jag utgick ifrån "Nature" eftersom det redan finns en stilmall och kodmallar att använda sig av. Sjukt svårt o skriva alla dom själv annars XD

Jag ska börja blogga igen!

Eller i alla fall försöka! Hehe. Tycker det är så mysigt att läsa andras bloggar så tänkte att jag skulle ge min egna blogg ett försök till. Den har stått orörd sedan min födelsedag som var i Juni förra året. Tänkte att, även ifall man inte har så himla många läsare, så tycker jag själv att det är superroligt att titta tillbaka i bloggen och läsa. Jag skriver ingen dagbok, och att skriva saker och ting som händer i word är för trist, för då kan ju faktiskt ingen läsa om vad jag pysslar med. Bilddagboken har jag i stort sett slutat logga in på och på facebook kan man ju inte skriva hela blogginlägg utan att folk blir tokiga! I'll give it a new shot, så att säga :-) Ska även försöka lägga in lite bilder eller filmer i mina inlägg så ni har något att glo på om det skulle bli för mycket text!

Annars då? Kan lite snabbt dra vad som hänt sedan senaste inlägget.. Tog ju studenten i Juni förra året. Efter det jobbade jag 1-2 månader på SAAB (sommarjobb) och tjänade ihop lite slantar. 9000 av dessa slantar lade jag undan till körkort, och 6000 spenderade jag på en iPhone (Som jag idag faktiskt har kvar! Varken sönder, borttappad eller stulen. Woh!). Sedan var det sommar, och då gjorde jag väl vad man brukar göra på sommaren. Sola, bada och äta glass. Sökte jobb började jag också göra.

Jobbsökandet har dock gått riktigt dåligt, men sen söker jag inte heller jobb jag inte vill ha. Fast det har varit riktigt skönt med snart ett helt års ledighet efter 12 års konstant pluggande! Nu till hösten satsar jag på en ordentlig utbildning.

Körkortspengarna spenderade jag väl, tycker jag. 19 Oktober 2011 tog jag min första körlektion, och 5 December 2011 fick jag mitt körkort! Ångrar inte en sekund att jag lade pengarna på körkort och inget annat. :-D Så himla underbart.

Sen finns det inte jättemycket mer intressant att berätta! Mer tråkiga vardagssaker får ni  läsa om från och med nu i lite kortare inlägg. Haha. Blev ganska mycket text nu märker jag.


En sista sak. Skriver ibland på facebook att jag är ute och går med "vovven" (som heter Silla). Det är alltså inte min hund detta utan en grannens hund. Grannen har brutit benet och kan inte gå ut och motionera vovven ordentligt (som just nu väger 4kg för mycket enligt veterinären) så därför ställer jag  upp och går ut och traskar med henne då jag har tid :-) Hon är så söt, vovven<3