Nu målas det!

Lämnade nycklarna till målarna tidigt i morse. När jag slutade jobbet vid 17:00 så åkte jag och mamma förbi för att se hur långt dom kommit! Spacklat och klart. Hoppas bara dom hinner måla klart till helgen så jag kan börja flytta in på riktigt.


Väntar besök...

Ligger på min uppblåsbara madrass i min lägenhet i väntan på bättre tider. Haha. Igår pratade jag mer målaren. Förhoppningsvis hinner dom måla klart till helgen, dom kommer på torsdag morgon.

Om ca 20 min kommer dit hit en tjej från stångåstaden. Om man bjuder hem en sån så får man tydligen lite smått och gott, spännande! Tänkte även passa på att visa henne lite hur väggarna ser ut, är ju en del fläckar och hål..


Målarna har ringt!

Yes! Fick tag på målarna i morse, men målaren jag pratade med skulle ringa upp och bestämma datum och tid efter sitt möte. Så nu håller jag hårt i mobilen. Ska även ringa och beställa bredband idag tänkte jag. Får se hur det går. Haha..

I morse skjutsade jag mamma till jobbet, jag behöver bilen så jag kan flytta lite kartonger och annat smått och gott. Så trotts min lediga dag var jag uppe vid 06:00 imorse.

Slänger med en mobilbild på köket, som det ser ut hittills:)


Ödegårdsgatan 11!

Nu har jag äntligen fått nycklarna till min lägenhet. I fredags (1 februari) var jag och hämtade ut dom. Så jädra gött! Det var en fantastisk känsla att få låsa upp min alldeles egna dörr, och kliva in i min alldeles egna lägenhet. Även saker som att öppna kylen, öppna köksluckorna eller spola vatten i handfatet var ren och skär lycka. Jag var som ett litet barn på julafton tror jag. 
 
Efter två önskemål om att blogga om min nya lägenhet så tänkte jag, varför inte? Kan faktiskt vara kul att läsa om min första egna lägenhet om några år, för min del i alla fall. Så jag ger det ett försök! Sen tror jag nog inte att jag kommer blogga i all evighet om lägenheten, tror inte det finns såå mycket att skriva om 28kvm. Jag älskar att inreda, så det kommer nog bloggas mycket om det. Jag inreder efter vad jag tycker är fint och det är inte säkert det faller alla i smaken, men så får det bli. Bilder ska jag även försöka lägga upp i varje inlägg, lite roligare då. Om man får se vad jag babblar om.
 
Lägenheten är en liten dyr etta på 28kvm. Hyran är på ca 3600kr i månaden, sedan tillkommer el och annt smått och gott man vill ha, som internet. Än sålänge har jag inte flyttat in några möbler. Det ska målas om först. Tänkte mig vitt i hela lägengeten och en mörkgrå fondvägg. Måleriet har garanterat mig att få målat inom dom 2 första veckorna i februari. Så jag har gått spänt och väntat på att dom ska höra av sig. Idag gjorde dom det. Då jag jobbade. Dom ringde 5 min innan dom slutade jobba och när jag såg att jag had ett missat samtal så var det försent att ringa upp. Men det är bara att ringa imorgon igen, hoppas dom kan komma så snart som möjligt.
 
Ja det här blev mycket text, och jag är trött så jag orkar inte läsa igenom och se över konstigt formulerade meningar eller stavfel, jag hoppas ni överlever, och någon bild som inleder mitt första inlägg blir det inte heller. Har inte kameran här just nu. Återkommer imorgon, då jag ska få besök av en från stångåstaden som ska se vad jag är för en. Godnatt! :)