Tillgång till studion!

Woah! Nu är det APU som gäller i 3 veckor. Jag och Dizzy ska ordna med musikvideo för nior. Blir nog kul.
Vi behövde låna studion och en kamera för att ta en bild på en mikrofon till affischen, Woffe lät mig då ta nycklarna och sa att jag kunde behålla dom veckan ut. Det känns underbart att kunna gå in i studion då jag känner för det!
Så vi får se vad som kommer upp i bildväg på bloggen. Jag vet i alla fall jag på torsdag ska fota Hedvig och Camilla där.



22 MARS 2011

Här kommer lite sena bilder från fotograferingen den 3/3 2011 med Sonia och Mona. :)


Modell: Mona Fotograf: Jag Redigering: Jag


Modell: Sonia & Mona Fotograf: Jag Redigering: Jag


Modell: Sonia & Mona Fotograf: Jag Redigering: Jag


Modell: Sonia & Mona Fotograf: Jag Redigering: Jag


Modell: Sonia & Mona Fotograf: Jag Redigering: Jag


Modell: Mona & Sonia Fotograf: Jag Redigering: Jag


Modell: Sonia Fotograf: Jag Redigering: Jag



Modell: Sonia & Mona Fotograf: Jag Redigering: Jag

21 MARS 2011

Idag har jag flängt fram och tillbaka på stan nästan hela förmiddagen och halva eftermiddagen. Följde bland annat med LG till stan när han skulle på möte, senare åkte jag även in för att byta min datamus jag köpte för inte så länge sedan. Nu har jag en trådbunden mus och den är grymt bra! Äntilgen något värt pengarna.

Bilden är ifrån igår då jag och bror var och fikade på stan med pappa.

Nu ska jag plugga lite och sedan spela mer minecraft. Älskar verkligen det spelet. Imorgon är det APU i 3 veckor. :) Jag ska vara i skolan och fixa inspelningar med Dizzy. Ska bli kul hoppas jag! Mer om detta senare, nu ska jag skriva om mobiltelefoner!

20 MARS 2011

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev här, eller vad säger ni?
Jag har prioriterat bort bloggen nu ett par månader eftersom jag inte riktigt hade lust att skriva om tråkiga saker, och inte hade tid att vänta på att alla  mina bilder ska laddas upp. Tycker verkligen att blogg.se borde skaffa sig ett bättre system för att ladda upp bilder. Helst så man kan välja flera bilder att ladda upp samtidigt, och att man inte måste sitta kvar och vänta på samma sida under tiden bilderna laddas upp. Fruktansvärt tråkigt. Men nu ska jag ge det ett nytt försök eftersom länken till min blogg finns på 99% av alla mina uppladdade bilder på bilddagboken. Vore lite tråkigt ifall folk gick in och såg att jag aldrig uppdaterar.

Så håll ögonen öppna nu, nya bilder och nya inlägg står och bara väntar på att få trilla in! :)